Auto slaat over de kop in Assen

Assen- Maandagmorgen in alle vroegte werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een verkeersongeval op de industrieweg ter hoogte van de Scapino.

Hier bleek een Mercedes-Benz cabrio over de kop te zijn geslagen. Hierbij had de auto een verkeersbord en een lantaarnpaal meegenomen.  De bestuurder van het voertuig kon zelfstandig de auto verlaten en de hulpverlening van de brandweer bleef daardoor beperkt tot het veiligstellen van het voertuig. De bestuurder is ter plekke nog door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden overgebracht.

De auto was afkomstig vanuit de richting van de Praxis, dit met een te hoge snelheid. Bij het naderen van de kruising schrok de bestuurder van een van links komend politievoertuig. Door de hevige remactie begon de auto te slingeren. Hierna raakte de auto een betonrandje en sloeg over de kop, om op het dak te eindigen.

Berger Logicx uit Assen heeft de auto geborgen.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *