Vrouw gewond bij ongeval in Zuidlaren

Zuidlaren – Dinsdagmiddag is een vrouw op de Voorkampen in Zuidlaren gewond geraakt nadat ze met haar auto in de sloot is beland. De vrouw raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam hierbij bekneld in het voertuig te zitten.

Ze is door de brandweer van Zuidlaren in samenwerking met het aanwezige MMT en ambulancepersoneel uit haar voertuig gehaald. De verkeersongevallen analyse van de politie Drenthe doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het voertuig is door een berger geborgen.

Foto’s: M. Druppers © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *