Auto over de kop

Appelscha – Woensdagmorgen even om 07:20 uur heeft er een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de N381 bij Appelscha. De automobiliste was vanuit Fochteloo onderweg richting Beilen, toen ze op de provinciale weg bij Appelscha door nog onbekende reden de controle over haar voertuig verloor.

Hierbij kwam ze na een stuurcorrectie op de verkeerde weghelft, waarna ze in de berm belandde en nogmaals een stuurcorrectie moest verricht, waardoor ze over weer de weg over schoot en hierbij meerdere keren over de kop is geslagen.

De auto kwam in het bos tot stilstand. De vrouw raakte gelukkig en wonder wel lichtgewond. Ze is door het ambulance personeel uit haar voertuig gehaald en overgebracht naar het Nij Smellinghe Ziekenhuis in Drachten. De auto is total loss en is door een berger afgesleept.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *