Eenzijdig verkeersongeval A7.

Marum – Op de A7 ter hoogte van Marum zijn woensdagmorgen tegen half vijf een man en vrouw uit de stad Groningen bij een eenzijdig verkeersongeval met hun auto op de kop in de sloot beland.

De man die de auto bestuurde, zei dat hij met zijn auto iets had geraakt op de A7. Door een te sterke stuurcorrectie verloor de man de macht over het stuur, en kwam na een bermpaaltje en een praatpaal van de ANWB geraakt te hebben met hun auto op de kop in de sloot terecht.

De man kon op eigen kracht de auto verlaten. De vrouw is door de brandweer van Marum met hulp van ambulance personeel uit de auto gehaald. De vrouw is met o.m. schouderletsel overgebracht naar het UMCG overgebracht. Over de verwondingen van de man is niks bekend. Naast de brandweer, ambulance is ook het MMT ter plaatse geweest. VOA en politie hebben het ongeval in kaart gebracht.

Berger Collewijn heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept.

Foto’s: Met dank aan Romke Notenbomer 112 Marum

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *