Zwaar verkeersongeval Oosterwolde

Oosterwolde – Donderdagmorgen om 06:00 uur heeft er een zwaar verkeersongeval plaatsgevonden op de Venekoterkruising in Oosterwolde. Het ongeval gebeurde toen in een colone van vijf vrachtwagens op de N381 de voorste twee een kop staart botsing kregen. De combinaties waren op weg naar de VAM in Wijster.

Bij aankomst van de brandweer van Oosterwolde bleek de chauffeur van de tweede vrachtauto bekneld in het voertuig te zitten. Ook de traumaheli werd gealarmeerd, het mobiel medisch team heeft in samenwerking met de brandweer het slachtoffer uit zijn benarde positie kunnen bevrijden.

Het slachtoffer is zwaargewond onderbegeleiding van een MMT arts overgebracht naar het UMCG in Groningen. Tijdens het incident kreeg het korps van Oosterwolde assistentie van de brandweer uit Drachten.

De zwaar beschadigde voertuig is afgesleept door Broekhuizen uit Donkerbroek.

Foto’s: E. Faber © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *