112 Kort: Aanrijding de Zanden in Heerenveen!

Heerenveen – Op de zanden in Heerenveen heeft vrijdagmiddag om 17:00 uur een aanrijding tussen twee voertuigen ontstaan. Het ongeval ontstond doordat er onduidelijkheid bestond over wie er voorrang had.

Een van de auto’s kwam van de Heidemeer en kwam voor de andere bestuurder van rechts. Slechte makeringen op het wegdek zorgde voor onduidelijkheid. Een aanrijding was het gevolg. De ambulance die werd gealarmeerd heeft de inzittende van de voertuigen gecontroleerd. 

Er vielen gelukkig geen gewonde en bleef de schade beperkt tot blikschade. Bij aanwezigheid van de politie werd de schade afgehandeld.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *