Verkeersongeval met beknelling op N34. (Update!!)

Anloo – Vrijdagmidddag om 15:13 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden op de afrit van de N34 bij Anloo. Hierbij zijn twee gewonden gevallen. Bij aankomst van de brandweer van Annen bleek er een ongeval te zijn, waarbij twee voertuigen waren betrokken.

Hierbij moest één van de slachtoffers door de brandweer uit de auto worden bevrijd. De vrouw is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het UMC in Groningen.

Het slachtoffer werd vervolgens met nog onbekend letsel per ambulance naar het UMC in Groningen vervoerd. Ook de man is per ambulance meegenomen, hij was licht gewond en is vermoedelijk naar huis gebracht. De verkeersongevallen analyse van de politie Drenthe doet onderzoek naar de nog onbekende oorzaak van het ongeval.

De voertuigen zijn door berger Hamstra afgevoerd.

Politiebericht: Politie assisteert bij ongeval Anloo

ANLOO – Vrijdagmiddag heeft er op de Annerweg een ongeval plaats gevonden. Een 43–jarige bestuurster uit Annen reed in haar auto over de Annerweg in de richting van Annen. Een 88-jarige automobilist uit Leek kwam vanaf de afrit van de N34. De man verklaarde dat zijn ‘been sliep’ waardoor hij niet op tijd kon remmen voor de stilstaande ambulance aan het eind van de afrit. De man schoot daarom om de ambulance heen, probeerde alsnog te remmen door middel van de handrem, maar botste tegen de flank van de auto van de vrouw uit Annen. De vrouw is door de brandweer uit het voertuig gehaald en met onbekend letsel overgebracht naar het UMCG te Groningen. De man bleef ongedeerd. Het rijbewijs van de man is ingevorderd in afwachting van het onderzoek.

Foto’s : P. Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *