Zwaar verkeersongeval in Zevenhuizen.

Zevenhuizen – Donderdagavond om 23:19 uur werd er aan de Kromme Kolk in Zevenhuizen (GR) een eenzijdig verkeersongeval gemeld. Bij aankomst van de brandweer van Leek bleek een automobilist door nog onbekende oorzaak de macht over zijn voertuig te zijn verloren, waarna tegen een boom tot stilstand is gekomen.

De 46 jarige man uit Zevenhuizen kwam hierbij bekneld te zitten in zijn voertuig, waardoor hij door de brandweer uit de auto moest worden geknipt. De man raakte door de impact zwaargewond aan zijn been. Het hulpverleningsvoertuig van het korps van Groningen kwam ter ook ter assistentie.

Na ruim 1,5 uur kon het slachtoffer door het aanwezige MMT en brandweer uit zijn auto worden bevrijd. De man is onderbegeleiding van de trauma arts per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De weg is tijdens het incident afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Romke Notenbomer 112 marum 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt