Motorrijder in de sloot beland en hierdoor gelanceerd! (Foto update 23:50)

Gieten – Even na 21:00 uur werd het korps van Gieten gealarmeerd voor een hulpverlening met letsel aan de Noordveensedijk in Gieten. Ook het Mobiel Medisch Team van het UMCG werd gealarmeerd. Ter plaatse bleek een motorrijder in de sloot te zijn beland. Het slachtoffer is hierbij gelanceerd en vijftig meter van zijn motor terecht gekomen in een naastgelegen weiland. Uit voorzorg waren de duikers van Assen en Smilde ook gealarmeerd, echter werd deze melding even later al weer ingetrokken. De bestuurder is bij het ongeval ernstig gewond geraakt.

Hoe het bizarre ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onduidelijk. Het slachtoffer is per ambulance onderbegeleiding van de MMT arts overgebracht naar het UMCG. De verkeersongevallen analyse van de politie Drenthe doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Politiebericht: Motorrijder zwaar gewond

GIETEN – Zaterdagavond is een 36-jarige man uit Gieterveen zwaar gewond geraakt. De man reed op een motor over de Noordveensedijk toen hij door nog onbekende reden van de wegraakte en via een sloot in een weiland terecht kwam. De motorrijder werd als het ware gelanceerd. De traumaheli is ter plaatse geweest, maar de man is per ambulance overgebracht naar het UMCG te Groningen.

Foto’s: P.Koene en H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *