Wie herkent daders inbraak C1000 Assen

Assen – De politie Drenthe heeft vandaag beelden vrijgeven van een inbraak in de nacht van 7 op 8 april. Op deze bewuste nacht is aan de Nobellaan in Assen bij een supermarkt ingebroken. De daders zijn hierbij gefilmd door een aanwezige beveiligingscamera  vraagt hulp bij oplossen inbraak.

Het politieonderzoek heeft nog niet geleid tot aanhouding van deze daders. De politie vraagt daarom de hulp in van burgers. De politie vraagt mensen die de personen herkennen of menen te herkennen te bellen met de politie.

Informatie die kan leiden tot de aanhouding van deze verdachten kan men doorgeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *