Gewonden bij aanrijdingen.

Jongen gewond bij aanrijding

HAULERWIJK- De politie heeft donderdagavond een aanrijding afgehandeld op de Leeksterweg. Daarbij raakte een 13-jarige inwoner van Haulerwijk licht gewond. De jongen kwam met zijn fiets ten val en viel tegen een auto die bestuurd werd door een 49-jarige inwoner van Roden.

Het slachtoffer is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling mocht hij weer huiswaarts keren.

Motorrijder gewond bij aanrijding

WOLVEGA- De politie heeft donderdagmiddag op de Industrieweg een aanrijding afgehandeld waarbij een 50-jarige inwoner van Wolvega gewond raakte. De man die op zijn motor reed schrok van een afslaande personenauto die bestuurd werd door een 56-jarige inwoner van De Knipe. De Wolvegaaster kwam ten val, schoof tegen de auto aan en raakte aan zijn borst gewond. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *