Dodelijk verkeersongeval De Groeve. (22 Mei 12:00)

Zuidlaren – Zaterdagavond om even voor 22:00 uur is bij een verkeersongeval op de Nieuwe Dijk in De Groeve een dodelijk slachtoffer gevallen. De brandweer van Zuidlaren werd gealarmeerd voor een ongeval op de N386 Hunzeweg in De Groeve. Naast het korps van Zuidlaren is ook het korps van Assen uitgerukt met de haakarmvoertuig. 

Ook het Mobiel Medisch Team kwam met de traumahelikopter ter plaatse. Het ongeval gebeurde toen een 33 jarige man uit Sappemeer onwel werd en rijdende in de sloot belandde. De hulpverleners hebben de man nog geprobeerd te reanimeren, echter mocht dit niet meer baten. De politie Drenthe heeft de weg tijdens het incident afgesloten voor verkeer.

De Voa van de politie Drenthe heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: M.Druppers © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *