Woningbrand in Makkinga

Makkinga – Zaterdagochtend omstreeks half elf werd er in een woning aan de Bercoperweg in Makkinga brand ontdekt. De brandweer van Oosterwolde werd gealarmeerd voor de woningbrand en trof bij aankomst veel rookontwikkeling aan vanuit het pand. 

Door het snelle optreden van de brandweer kon worden verkomen dat de woning volledig afbrandde. De brand is naar alle waarschijnlijkheid ontstaan door kortsluiting in een elektrisch apparaat. De bewoners waren op het moment van de brand niet aanwezig. Nadat de brand was geblust werd al vrij duidelijk dat het vuur zich snel heeft verspreid.  

De woning heeft forse rook en roetschade opgelopen. De brandweer van Oldeberkoop kwam ook ter plaatse, dit in verband met het ventileren van de woning.

Foto’s: R.Koene en P. de Groot © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *