Wielrenner gewond na aanrijding.

Op de kruising Postdijk – Kolonieweg in Opende zijn vanmiddag een brommobiel en een wielrenner met elkaar in botsing gekomen. Door de botsing belandde de wielrenner in een droge sloot. Na te zijn onderzocht door ambulancepersoneel, is hij later met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de brommobiel kwam met de schrik vrij, maar was door het voorval hevig geschrokken. De oorzaak van het ongeval is waarschijnlijk een voorrangsfout. Zowel fiets als de brommobiel raakten bij het ongeval beschadigd.

Foto’s: Zwaantje de Jong/112marum.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *