Gewonde bij forse aanrijding.

Appelscha – Vrijdagavond om 19:15 uur heeft er op de kruising van de N381 met de Bosberg een verkeersongeval plaatsgevonden. Hierbij is één van de bestuurders een man gewond geraakt en is met klachten aan zijn ribbenkast overgebracht naar het Nij Smellinghe Ziekenhuis in Drachten.

Het ongeval gebeurde toen een drietal voertuigen de rijbaan van de N381 wilde oversteken. De laatste in rij reed hierbij zijn voorgangers achterna, maar zag hierbij een van rechts aankomende busje met aanhanger over het hoofd. De bestuurder kon het ongeval niet meer voorkomen.

De politie heeft het ongeval in kaart gebracht. Beide zwaar beschadigde voertuigen zijn door berger Broekhuizen uit Donkerbroek.

Foto’s: R.Koene © Compact Media (Wij danken onze tipgever)

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *