Brandweer Enkhuizen wint de gewestelijke brandweerwedstrijden in Norg

Norg – Op zaterdag 28 mei werden de gewestelijke brandweerwedstrijden gehouden in het Drentse Norg. Tien verschillende korpsen vanuit het gehele land streden voor een plek in de volgende ronde. Hierbij won het korps van Enkhuizen de eerste plaats.

Het scenario betrof een melding bij een tankstation aan de Oosteind in Norg. Ter plaatse bleek dat achter het tankstation een luchtvaartongeval had plaatsgevonden. Een luchtballon met meerdere inzittenden was tegen een molen aangevlogen waarna er brand was ontstaan bij de molen.De ballon is vervolgens neergestort in een naastgelegen weiland. Een man raakte bekneld onder de mand van de luchtballon en moest bevrijd worden door de brandweer. Ook een in de molen aanwezig persoon in de molen moest gered worden.

De nummers 1 en 3 uit Norg gaan naar Bussum (Noord-Holland) en de nummer 2 gaat naar Lith (Noord-Brabant).

Uitslag brandweerwedstrijd.

1. Enkhuizen

2. Genderen

3. Bathmen

4. Montfoort

5. Bergentheim

6. Zeist

7. Laren

8. Roden

9. Zeeland

10. Rolde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt