Ruiter gewond bij concours hippique in Oosterwolde

Oosterwolde – Even voor 17:22 uur werd de ambulance en politie van Oosterwolde gealarmeerd voor een A1 melding op het concours hippique terein in Oosterwolde. Bij aankomst bleek een nog onbekend persoon gewond te zijn. Deze is door het aanwezige ambulance personeel behandeld. Het is nog onduidelijk wat er precies heeft plaatsgevonden. De aanwezigheid van een fotograaf die zich aan de vastgestelde normen en waarden hield, werd door de organisatie  niet op prijs gesteld. Waarschijnlijk houd de organisatie niet van media aandacht, maar leest het wel de krant.

Ook al eerder vanochtend heeft de politie geassisteerd bij de afhandeling van een ongeval op een terrein aan de Houtwal. Tijdens een springwedstrijd was een 16-jarige meisje uit Midwolde van haar paard gevallen en op een hindernis terecht gekomen. Naast een ambulance werd ook de traumahelikopter gewaarschuwd maar deze kon weer terugkeren. Per ambulance is de 16-jarige met letsel aan haar gezicht overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten.

Foto’s: Ingezonden door R. Postma.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *