8ste editie van het Joppop in Oosterwolde

Oosterwolde – Zaterdag 28 mei werd alweer de 8e editie van het Joppop open air festival gehouden. Het evenement dat in 2003 door een groep enthousiaste vrijwilligers in het leven is geroepen heeft als doel aandacht te geven aan muzikaal talent. De muziek style op dit evenement is in de loop van jaren verbreed naar hiphop, Techno, Folk en Metal. Het evenement dat nu gehouden wordt op het evenementen terrein aan de Nanningaweg wordt jaarlijks door circa 3000 bezoekers bezocht.  

Ondanks het slechte weer werd het festival toch nog druk bezocht. Er waren verschillende bands aan het optreden zoals Handsome poets, Colosa, Spotrockers, Freak strano, Black box red, Dubtapen en Triple X. Het festival is rustig verlopen volgens de organisatie het was een geslaagd festival volgend jaar willen ze het nog groter aanpakken met meer bekende bands.

Foto’s: R.Pen © Compact Media

admin

Technisch beheer van de website! Geen direct contact mogelijk!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *