Jonge bestuurder komt met de schrik vrij!

Oosterwolde – Dinsdagavond even voor 20:30 uur werd de ambulance en de politie van Oosterwolde gealarmeerd voor een ongeval op de Houtwal in Oosterwolde. Ter plaatse bleek een bestuurder door nog onbekende oorzaak zijn macht over zijn voertuig te hebben verloren. Het eenzijdige verkeersongeval gebeurde toen een 19 jarige man uit Appelscha rechtdoor over een verdrijving was geschoten ter hoogte van de kruising Houtwal met de Hornleger. Hierbij heeft de auto de rand van de verdrijving geraakt en een bord.

De auto en/of bestuurder heeft toen een correctie naar rechts gemaakt, waardoor de auto meters verder in een naastgelegen veld tot stilstand is gekomen. De bestuurder van de auto die sinds kort zijn rijbewijs heeft behaald, is door het aanwezige ambulancepersoneel gecontrolleerd op letsel. De jongen gaf aan last te hebben van zijn hoofd. Na controle mocht de man naar huis.

 De schade aan de voorophanging en wielen waren zodanig, dat Berger Broekhuizen het voertuig heeft afgesleept naar het woonadres van de man. 

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *