Motorrijder onderuit in Leek

Leek – Op de Oude Postweg in Leek is maandagavond een motorrijder uit de gem. Leek onderuit gegaan. De man was samen met een collega motorrijder aan het toeren, toen hij in een slinger in de weg de macht over zijn motor verloor en via een plateau in de weg en een opstaande rand bij de rotonde van zijn motor werd gelanceerd.

 Hij kwam enkele meters verder van zijn motor midden op de rotonde terecht. Hier is hij door ambulancepersoneel behandeld en later overgebracht naar het UMCG in Groningen. Over het letsel van de man is niks bekend. De motorfiets die bij het ongeval total loss raakte is afgesleept door berger Colewijn. De politie maakte van het ongeval rapport op.

Met dank aan: Romke Notenbomer 112 Marum

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *