Tragisch ongeval bij het duiken.

Tynaarlo – Een inwoner van de provincie is woensdagavond om even voor 21:00 uur bij het duiken in een recreatieplas in Tynaarlo overleden. De brandweer korpsen van Assen, Smilde en Zuidlaren werden evenals twee ambulance’s en het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een persoon te water bij Camping ‘t Veenmeer aan de N386 Zuidlaarderweg in Tynaarlo.

De man was in gezelschap van een collegaduiker, toen het slachtoffer waarschijnlijk in het water onwel is geworden tijdens het duiken met een grote groep. De man werd door zijn collega uit het water gebracht, waar de massaal toegesnelde hulpdiensten tevergeefs het slachtoffer nog hebben geprobeerd te reanimeren.

De politie heeft het tragisch ongeval in onderzoek om de preciese toedracht vast te stellen.

Foto’s: H.Huizinga en P.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *