Auto uit de bocht gevlogen.

Lutjegast – Een automobilist is vanmorgen om even voor half een ‘s nachts met zijn auto uit de bocht gevlogen bij een eenzijdig ongeval op de Lutjegasterweg in Lutjegast. De man die in de richting van Grootegast reed, raakte vermoedelijk door een te hoge snelheid, in een bocht de macht over het stuur kwijt, en reed vervolgens een boom doormidden en kwam in de sloot tot stilstand.

Hij kon wonderwel zelf uit zijn zwaar beschadigde auto kruipen. Hij is ter plaatse onderzocht door ambulance personeel. Per ambulance is de man later met onbekende verwondingen over gebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen is niks bekend. De brandweer van Grootegast heeft de boom die gedeeltelijk over de weg heen in stukken gezaagd, zodat die geen gevaar meer opleverden voor het verkeer. De auto is later door berger van Kammen afgesleept. De politie maakte van het ongeval rapport op.

Foto’s: Romke Notenbomer 112 Marum

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *