Bedrijfsbrand Allspan Animal in Haulerwijk.

Haulerwijk – Maandagmiddag werd er even na 13:15 uur een bedrijfsbrand gemeld aan de Leeksterweg in Haulerwijk. Hierop werden de korpsen van Haulerwijk en Heerenveen gealarmeerd. Ter plaatse bleek er in een silo met houtvezels broei te zijn uitgebroken. Vanwege het brandgevaar kwam het korps van Haulerwijk ter plaatse. Tevens werd er opgeschaald naar middelbrand, waardoor ook de assistentie van het korps van Veenhuizen werd ingeschakeld.

Om de broei/brand goed te kunnen bestijden is er toegang gemaakt tot de silo.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *