Auto op de kop in Langelo

LANGELO – Dinsdagmiddag om 17:55 uur werden de brandweerposten van Norg en Roden en de HV1 uit Assen opgeroepen voor een verkeersongeval met beknelling aan de Middenweg in Langelo. Toen de brandweerkorpsen aanrijdend waren, werd het duidelijk dat er een auto over de kop gevlogen was, maar dat de bestuurder er inmiddels uit was.  Hierdoor was de inzet van het korps van Roden en Assen niet meer nodig.

De brandweer van Norg kon onder prio 2 doorrijden en kwam met twee voertuigen ter plaatse. De bestuurder was door een stuurfout met zijn voertuig op de Middenweg op het dak belandt. De man afkomstig uit de provincie Groningen is door het aanwezige ambulance personeel opgevangen en uit voorzorg met lichte verwondingen over gebracht naar het Wilhelima ziekenhuis in Assen. De brandweer heeft de berger geassisteerd en kon daarna terug keren naar de kazerne in Norg. Het voertuig is afgesleept door Dorenbos uit Norg.

Aanrijding met letsel
LANGELO – Een 65-jarige man uit Zuidhorn raakte dinsdagmiddag licht gewond bij een eenzijdig ongeval op de Middenweg in Langelo. Door onbekende oorzaak kwam hij met zijn auto in de berm terecht, corrigeerde, sloeg over de kop en kwam in de berm tot stilstand. Hij werd met onbekend letsel overgebracht naar het WZA.


Foto’s: Arnaud Poelman (Brandweer Norg) en R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *