Vrouw door brandweer uit woning gered in Apeldoorn

Apeldoorn- Dinsdagmiddag om 12.24 uur werd er een woningbrand gemeld aan de Balustrade in Apeldoorn. Hierop werden een tankauto en hoogwerker naar het adres gestuurd. Omdat het vermoeden bestond dat er nog iemand in de woning was werd er na enkele ogenblikken reeds opgeschaald naar middelbrand.

Bij aankomst van het eerste voertuig bleek er inderdaad iemand aanwezig in de woning. De bewoonster had een pan op het vuur staan en was vervolgens naar de bovenverdieping gegaan. Toen de brand uitbrak zag zij geen mogelijkheid meer om het huis te verlaten. De bewoonster is door de brandweer met een ladder van de bovenverdieping gered en ter plekke door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Zij hoefde niet mee naar het zekenhuis.

De brandweer heeft de brand geblust en de pan naar buiten gebracht. Een tevens in de woning aanwezige kat is door de dierenambulance opgevangen.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *