Auto rijdt in woning!!

Marum – Aan de Markstraat in Marum is afgelopen nacht een automobilist met zijn auto midden in een woning beland. De man is vanuit de Westerhoflaan met grote snelheid de woning binnengereden. De bewoners waren op dat moment in de woonkamer aanwezig. Zij konden zich op tijd in veiligheid brengen. De woning raakte zwaar beschadigd. De auto is later met enige moeite uit de woonkamer getakeld en afgesleept door bergingsbedrijf Collewijn. Ook voor hen was dit geen normale bergingsoperatie. Over de toestand van de automobilist is niks bekend. Burgemeester Tjeerd van Bekkum van Marum was ter plaatse om zich op de hoogte te stellen van dit niet alledaags ongeval. De woning is later in de nacht dichtgetimmerd.

Foto’s: Zwaantje de Jong/112marum.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *