Politie opzoek naar deze overvaller.

Assen – De politie Drenthe is opzoek naar een persoon die geld heeft gepind met een bankpasje dat buit is gemaakt bij een beroving. In de nacht van maandag 30 mei op dinsdag 31 mei is in Assen een 49 jarige vrouw in haar woning aan de Groningerstraat in Assen door meerdere mannen overvallen en o.a. beroofd van haar pinpas met pincode.

De politie Drenthe heeft hierop een onderzoek ingesteld. Met de buitgemaakte bankpas is vervolgens geld opgenomen bij een bankautomaat, hiervan zijn videobeelden die zijn vrij gegeven door de politie. Of de persoon ook in verband wordt gebracht met andere zaken is nog niet bekend.

Herkent u de persoon of denkt u de persoon te herkennen. Neem dan contact op met de politie Drenthe op het nummer 0900-8844 of anoniem op 0800 7000.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *