Vrachtwagen raakt van de weg op de A7.

Heerenveen – Vrijdagmorgen is een vrachtwagen voor 08:00 uur door nog onbekende reden van de weg geraakt. Dit gebeurde bij het knooppunt Heerenveen ter hoogte van de oprit naar de A32 richting Wolvega. De chauffeur afkomstig vanuit de richting van Sneek raakte door nog onbekende reden de macht over zijn combinatie kwijt en belande in een naastgelegen greppel. Hierbij kwam de de truck tot stilstand op de vangrail.

De truck met oplegger liet hierbij zodanige schade op dat het voertuig door een berger weggesleept moest worden. De vrachtwagen had aan de voorzijde veel schade, het is onduidelijk of de chauffeur nog wat geraakt heeft op de snelweg. Rijkswaterstaat en de politie zorgde voor de veiligheid van de weggebruikers tijdens het incident. Het is onduidelijk of de chauffeur verwondingen heeft opgelopen door het ongeval. 

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *