112 Kort: Buitenbrand in Bos in Appelscha

Appelscha – Maandagmorgen even voor 08:00 uur werd het korps van Appelscha onder prio 2 gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Aekingaweg in Appelscha. Na enig zoek werk werd de brand gevonden in het bos nabij de Sanatoriumweg in Appelscha.

De brand bleek een overblijfsel te zijn van een kampvuur wat in het bos was gesticht. Aangezien het voertuig van de brandweer niet op de desbetreffende locatie kon komen, werd er gebruik gemaakt van een mobiele tank gevuld met schuim. De resten van het vuur werd met zand bedekt. Hierop kon het korps van Appelscha weer terug keren na de kazerne.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *