112 Kort: Gewonde man moeilijk bereikbaar voor de hulpdiensten.

Appelscha – Een mountainbiker is dinsdagavond rond 20.30 uur in de bossen van Appelscha gewond geraakt door een val van zijn fiets. Het ongeval gebeurde op het klinkerweggetje richting Wateren. De gealarmeerde politie en ambulance konden echter niet bij het slachtoffer komen omdat halverwege een omgezaagde boom half op de weg lag. De brandweer van Appelscha werd opgeroepen om de boom te verwijderen. Nadat dit was gebeurt konden de hulpverleningsdiensten bij de onfortuinlijke fietser komen. Met een gebroken enkel is het slachtoffer afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: Klaas de Groot (Regio Appelscha)

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *