Auto op de kop in de sloot.

Groningen – De inzittenden van de auto, afkomstig uit Maarssen bij Utrecht, waren onderweg van een begrafenis weer richting huis. Door onbekende oorzaak kwamen ze met de wielen in de middenberm terecht. Door een te sterke stuurcorrectie schoot de auto de weg over, om vervolgens op de kop in de sloot terecht te komen. De inzittenden konden op eigen kracht de auto verlaten. Een van de inzittenden moest worden behandeld aan een hoofdwond, de anderen kwamen met de schrik vrij. Ze liepen wel allemaal een nat pak op. Gezien de drukte op de A7 mag het een wonder heten, dat niet meer auto’s bij het ongeval betrokken raakten. Wel had het ongeval een file van drie kilometer tot gevolg. De totaal vernielde auto is afgesleept door berger Collewijn. De politie maakte rapport op van het ongeval.

Foto’s: Zwaantje de Jong/112marum.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *