De TT gaat weer bijna van start.

Assen – In het laatste weekend van Juni wordt zoals gewoonlijk The Dutch TT verreden. In de week voorafgaand aan de TT wordt er in de binnenstad van Assen het TT Festival gehouden. Op diverse podia in de stad treden artiesten en bands op. Het drie daags TT evenement begint op woensdag 22 juni en staat in het teken van popmuziek. Op deze avond zullen Jacqueline Govaert, Papa di Grazzi en Ben Saunders optreden.

De donderdagavond is het Asser Avond, dit betekend veel Hollandse muziek op het podium van RadioNL. Hierop treden diverse Nederlandse artiesten waaronder Jannes. Naast veel Nederlandstalig zijn er in de stad ook andere podia geopend waar verschillende DJ’s hun kunsten tonen.

Op vrijdag 24 juni de voor avond van de TT is het de traditionele TT nacht. Deze avond wordt voor het eerst geopend door de TT Nightride. Met de TT Nightride komen komt de motor terug in de Asser binnenstad. Vanaf 2012 zal de TT Nightride worden uitgebreid met een prachtige toertocht in en om motorstad Assen met de glorieuze intocht als afsluitende bekroning van een uniek event voor een internationaal deelnemersveld.

Programma TT Nightride

18:00 – 20:00 uur

Verzamelen op het parkeerterrein van het sport- en Evenementen Centrum De Bonte Wever. Vanuit alle plaatsen in Nederland is dit het verzamelpunt.

20:30 uur

Vertrek naar het volgestroomde centrum van Assen. Grootste intocht met Vips, motorhelden, bekende omroepers, show en muziek.

22:00 uur

Na de intocht parade worden de deelnemende motoren aan de Torenlaan in het centrum opgesteld.

23:30 uur

Einde Nightride. Geniet van de unieke sfeer in de bruisende TT Nacht. Je kunt natuurlijk ook direct terug naar de deelnemerscamping bij De Bonte Wever of een andere TT camping.

Klaar voor de MOTO GP !

Programma TT Festival

Programma van het TT Festival en podia. Klik hier!!

Plattegrond van de podia en kermis. Klik hier!!

Een reportage van de TT is natuurlijk te zien op onze website.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *