Auto op de kop op de A28.

Eelde/Vries – Zaterdagmorgen om 11.00 uur kreeg de brandweer van Eelde een melding van een verkeersongeval op de A28, waarbij een voertuig op zijn kant was beland bij afslag Vries. Ter plaatse troffen de hulpdiensten een personenauto aan die op zijn dak in de berm was gekomen. De bestuurder was al uit zijn voertuig, waardoor de brandweer niet in actie hoefde te komen. Het aanwezige ambulancepersoneel heeft de persoon nog ter plekke onderzocht op verwondingen. Aangezien dit niet het geval was is de bestuurder naar huis verwezen. 

De auto is afgesleept door Hamstra Tynaarlo.

Over de oorzaak is niet bekend.

Martin Druppers © 112 Eelde / Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *