Bedrijfsbrand bij Accare in Assen (Fotoupdate)

Assen- Maandagmiddag om 17:16 uur gingen de pagers van blusgroep B van de Asser brandweer voor een bedrijfsbrand aan de Stationsstraat in Assen. Enkele minuten later werd ook de hoogwerker opgeroepen en daarna kwam gelijk de melding middelbrand.

Bij aankomst van het eerste voertuig was er aan de voorzijde van het pand niets te zien. Al snel werd duidelijk dat het brandje zich aan de achterzijde bevond. Omdat er alleen wat rookontwikkeling was werd er dan ook snel afgeschaald naar klein incident. De brandweer heeft een deel van de dakbekleding verwijderd om het smeulende vuur definitief te kunnen blussen. Ook binnen in het pand heeft de brandweer gecontroleerd op doorslag. Dit bleek voor zover bekend niet het geval.

Na een zorgvuldige controle kon de brandweer dan ook weer retour naar de kazerne.

Foto’s: P.Koene © Compact media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *