Zwaargewonde bij bedrijfsongeval in Wolvega. (Update)

Wolvega – In de nacht van woensdag op donderdag heeft er om 02:44 uur een bedrijfsongeval plaatsgevonden in de Friesland Foods (FrieslandCampina) fabriek in Wolvega. De brandweer van Wolvega werd evenals twee ambulance’s en het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een aanrijding beknelling. Een 49 jarige uit Oosterstreek kwam door nog onbekende reden vast te zitten tussen een machine en een stalen balk. Over de oorzaak van het ongeval is nog niks bekend. De man is met onbekend letsel en onderbegeleiding van de MMT arts overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen.

Voor de werknemers van de fabriek is hulpverlening aangeboden, in de vorm van het BOT team.

Man in ziekenhuis overleden na bedrijfsongeval

zondag 26 juni 2011, 12:26:15

Groningen • In het UMCG in Groningen is zaterdag een 49-jarige inwoner van Oosterstreek overleden.

De man raakte in de nacht van woensdag op donderdag ernstig gewond na een bedrijfsongeval in een fabriek aan de Frisaxstraat. Na het ongeval werd het slachtoffer in zorgwekkende toestand overgebracht naar het UMCG. Daar overleed de man zaterdag aan zijn verwondingen. De Arbeidsinspectie onderzoekt het bedrijfsongeval.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

One thought on “Zwaargewonde bij bedrijfsongeval in Wolvega. (Update)

  • 27 juni, 2011 at 09:54
    Permalink

    Zwaar gewonde is helaas overleden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *