Tweede nacht TT-festival wederom groot succes

Assen- Donderdagavond om 20.00 uur werd het startschot gegeven voor de 2e dag van het driedaagse evenement. De tweede nacht van het TT-festival staat beter bekend als de Assernacht.

De Assernacht is dan ook het voorproefje van de TT-Nacht morgen. Op diverse podia verspreid over het centrum treden een talrijk aantal artiesten op. Het Jupiler Stage op het koopmansplein was het toneel van optredens van Jan Akkerman, Julian Sas en Wild Romance. Op de Red Bull Dance Area waren er verschillende DJ’s om het aanwezige publiek te vermaken. Het Jack Middelburg  podium bij Hotel de Jonge was gereserveerd voor Eddy Current & The Field en Jim Goppa.

Op de Markt traden de Marathon Man en Knox op. Ook het Oranje Podium was het een drukte. Nadat RadioNL het publiek had opgewarmd werd het podium gevuld met een legio artiesten van Nederlandse bodem. Grote afsluiter van de avond op het Oranjepodium was dan ook Jannes. Hij mocht het publiek vermaken waarna iedereen goed de smaak te pakken had voor de nacht van morgen.

Foto’s P.Koene, R.Koene & H.Huzinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Bent u door één van onze fotografen gespot!! Op het TT Festival op donderdagnacht tijdens de Asser avond. Dan kunt u de foto terug zien door op de volgende link te klikken.  Foto’s!!

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *