De TT Nacht is helemaal TOP!! (Update 26-06-2011)

Assen- Vrijdagavond was het wederom groot feest in de binnenstad van Assen. Ongeveer 55.000 bezoekers waren in de stad te vinden voor de vele optredens. Op de verschillende podia traden o.a Go back to the Zoo, Van Velzen, Bonny St.Claire, Ricky Rivaro en Wolter Kroes. Ook deden er ongeveer 400 motorrijders mee aan TT Nightride. Hiermee bracht de organisatie de motoren weer terug naar de binnenstad van Assen.
 
De politie was ook dit jaar weer met grote getale aanwezig om deze drukke nacht in goede banen te begeleiden. In totaal heeft de politie 31 personen aangehouden. Deze vonden bijna allemaal plaats in de binnenstad. De aangehouden verdachten worden zoveel mogelijk direct verhoord en afgehandeld. Voor feiten als mishandeling met letsel en belediging van de politie zijn boetes uitgedeeld tot maximaal € 850,-. Naar de 32e verdachte wordt nog gezocht. In Witten raakte een brandweerman licht gewond toen hij als lid van een handhavingsteam op de Witterhaar door de bestuurder van een scooter omver werd gereden. Deze bestuurder reed daarna door, de politie is nu op zoek naar deze bestuurder.
 
Op het hoofdpodium was het Van Velzen die het publiek mocht vermaken. Met een combinatie van zijn piano en gitaarspel en stem wist hij het gehele Koopmansplein mee te krijgen in zijn liedjes. Ook wist hij het publiek te vermaken met zelfbedachte jingles over de teksten die op de lichtkrant van Vanderveen voorbij kwamen.
 
Op het Red Bull dance area was die eer toebedeeld aan Ricky Rivaro en Flexican ft Sef. Deze DJ’s mocht de area achter het gemeentehuis met ruim 10.000 bezoekers op stelten zetten.
 
Foto’s P.Koene & R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl
Bent u door onze fotografen gespot? Klik dan op de volgende link om u foto te bekijken. Voor foto’s van eerdere dagen kunt u voor een directe link terecht bij eerdere berichten over het TT Festival.
  

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *