Motorrijder dodelijk verongelukt op de N381 bij Westerbork. (Update!!)

Westerbork- Zaterdagmiddag omstreeks 14.49 uur werd de brandweer van Westerbork gealarmeerd voor een verkeersongeval tussen twee auto’s op de Twee Provincienweg N381 te Westerbork. De hulpdiensten kregen aanrijdende het bericht dat één van de voertuigen in brand stond en dat de slachtoffers nog in het voertuig aanwezig waren. Het ongeval gebeurde toen een motorrijder vanuit de richting van Emmen frontaal tegen een tegemoetkomende auto botste.

Helaas heeft de motorrijder de klap niet overleefd. De motorrijder is door de aanrijding over de auto gelanceerd en zijn motor belandde na de aanrijding in de sloot. De inzittende van de personenauto kwamen uit de richting van Beilen.  De brandweer van Westerbork heeft de motor van de personenauto bedekt met schuim en in samenwerking met het ambulancepersoneel de bestuurder een 39 jarige man uit Emmen uit zijn beknelde situatie weten te bevrijden. De man is onder begeleiding van de MMT arts zwaar gewond overgebracht naar het UMCG in Groningen. Zijn 11 jarige dochter die ook in de auto zat is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

De verkeersongevallen analyse van de politie Drenthe doet onderzoek naar de preciese toedracht van het ongeval. De rijksweg N381 is tijdens het incident tussen Westerbork en Zweelo afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

One thought on “Motorrijder dodelijk verongelukt op de N381 bij Westerbork. (Update!!)

  • 25 juni, 2012 at 10:03
    Permalink

    Een enorm vervelend ongeluk…. Het is inmiddels al weer een jaar geleden, en de afloop was niet zo geweldig. Waarom een commentaar hierop?… Ik was de bestuurder van het voertuig…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *