Gewonden bij eenzijdig verkeersongeval in Boijl (Foto Update!! 21:00 uur)

Boijl- Woensdagmiddag even na 17.33 werd de brandweer van Noordwolde gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval met beknelling op de Oostvierdeparten in Boijl. Ook de OVDG alsmede 3 ambulances werden gealarmeerd. Omdat de verwondingen dusdanig van aard waren werd ook het MMT vanuit Groningen ingevlogen.

Op de Oostvierdeparten was de auto door onduidelijke redenen tegen een boom gereden. Hierbij raakte alle drie de inzittenden gewond. De brandweer heeft samen met het ambulancepersoneel al snel 2 slachtoffers bevrijdt uit het voertuig. Deze konden dan ook snel worden overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. De derde inzittende zat vervolgens nog bekneld in de auto en werd door de hulpverleners uit de auto gehaald.

Twee slachtoffers zijn overgebracht naar het UMCG in Groningen en een slachtoffer naar het Sophia ziekenhuis in Zwolle volgens de brandweer.

De verkeersongevallenanalyse van de politie Friesland doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval, mogelijk is de bestuurder van de auto onwel geraakt. De zo goed als nieuwe auto is afgesleept door de berger en wordt vermoedelijk total loss verklaard.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *