112 Kort: Fietser gewond bij aanrijding met een auto.

Assen- Terwijl de hulpverleners bij het ongeval op de N381 bij Beilen nog volop bezig waren met opruimen kwam er een tip binnen dat er op de Pelikaanstraat in Assen een ongeval was gebeurd tussen een auto en fietser. Omdat de VOA nog aanwezig was bij het ongeval in Beilen werd de assistentie ingeroepen van de collega’s uit de regio Groningen.

Bij aankomst bleek er een jonge fietsster te zijn aangereden. De fietsster is met een beenbreuk overgebracht naar het ziekenhuis. De VOA heeft het ongeval in kaart gebracht waarna zij ook weer verder konden naar een ongeval in Winschoten.

Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *