Ongeval met letsel op N381 nabij Beilen

Beilen/Smilde- Dinsdagmiddag werden de korpsen van Smilde en Appelscha opgeroepen voor een verkeersongeval op de N381. Omdat de locatie niet geheel duidelijk was werd dan ook de brandweer van Appelscha gealarmeerd. Ook de OVD vanuit Assen werd opgeroepen om ter plaatse te gaan.
Omdat er bij het ongeval meerdere slachtoffers zouden zijn werden verschillende ambulances uit de regio opgeroepen. Ook vanuit Friesland kwam een ambulance ter plaatse. Omdat het ongeval van dusdanige aard was werden ook het MMT en de OVDG gealarmeerd.
Op de N381 bleken twee voertuigen met een behoorlijke snelheid elkaar geraakt te hebben. De bestuurster van een van de auto’s is door de brandweer samen met het ambulancepersoneel uit de zwaar beschadigde Volkswagen Polo bevrijdt. De inzittenden van de andere auto konden zonder knipwerk uit de auto gehaald worden.
De VOA van de politie Drenthe heeft de sporen vastgelegd en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Berger Broekhuizen uit Donkerbroek kwam met twee auto’s ter plaatse om beide wrakken op te halen.
Drie slachtoffers, twee mannen, een vrouw en een meisje zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.
Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *