Middelbrand in Gasteren

Gasteren- Maandagavond om 21.42 werd de brandweer van Annen gealarmeerd voor een woningbrand aan de Oudemolenseweg in Gasteren. Dertig seconden later werd er door de meldkamer opgeschaald naar middelbrand. Hierop werden ook de korpsen van Assen en Gieten eveneens gealarmeerd. De brandweer van Assen kwam ter plaatse met twee voertuigen de hoogwerker en de tankwagen.
Ter plaatse bleek er in het bos een vakantiewoning in de brand te staan. De bewoners waren op het moment van uitbreken niet in de buurt.  De brandweer had even moeite met het bestrijden van de brand omdat er problemen waren met de waterwinning. Echter waren deze snel opgelost waarna de brand ook snel onder controle was. De woning heeft behoorlijke schade opgelopen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt dan ook niet uitgesloten. Mede daarom verrichte de politie met speurhonden onderzoek.
Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *