Achtervolging eindigt tegen boom.

Eelde, 8 juli 2011: Vanavond kwam er een melding binnen bij de brandweer van Eelde dat er op de Watermolendijk in Eelde sprake was van een eenzijdig ongeval, waarbij een auto tegen een boom was gereden.

Ter plaatse bleek het te gaan om een auto die op de vlucht was voor de politie en tijdens de achtervolging tegen de boom aan is gereden. Bekend is dat er één persoon die in de auto zat gewond is geraakt en dat een tweede persoon uit deze auto lopend was gevlucht, maar al snel is aangehouden op de Eekhoornstraat in Eelde. De brandweer moest verschillende delen van de auto verwijderen alvorens het slachtoffer door de brandweer en het ambulance personeel uit de auto bevrijd kon worden. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Verdere informatie kon de politie op dit moment niet vrijgeven in verband met het nog lopende onderzoek.

Foto’s met dank aan: M.Druppers © Compact Media / 112eelde.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

One thought on “Achtervolging eindigt tegen boom.

  • 9 juli, 2011 at 09:20
    Permalink

    weer een achtervolging met slechte afloop .
    Weegt dit op tegen het willen aanhouden van de politie
    jacht maken op . autonummer noteren en later aanhouden is een veiliger manier. heb met deze actie,s grote moeite politie moet inschatten wat wel en niet kan en mag geen mensen in gevaar brengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *