Auto uitgebrand op A7 bij Marum.

Marum – De automobilist die in de richting van Groningen reed, kon ondanks dat de vlammen reeds onder de motorkap vandaan kwamen, de auto tijdig aan de kant zetten. De brandweer van Marum die snel ter plaatse was, restte niets anders meer dan de auto te blussen. Door de brand moest het verkeer tijdelijk over een rijbaan worden geleid, wat al gauw een file van enkele kilometers tot gevolg had. Bergingsbedrijf Collewijn heeft de auto afgesleept.

De oorzaak van de brand moet worden gezocht in een technisch mankement.

Foto’s met dank aan: Romke Notenbomer 112 Marum

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *