Inbraak in shop van benzinepompstation te Peizermade

Peizermade- In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken bij een tankstation aan de Groningerweg te Peizermade. Rond 2.00 uur wisten de verdachten binnen te komen door een ruit te vernielen.

Doordat het rookalarm in de shop afging leek het in eerste instantie om brand te gaan (wat ook gemeld werd door een getuige), maar later bleek dat de verdachten de shop vol rook hadden laten lopen om zo niet herkend te kunnen worden op de beveiligingsvideo.

Op basis van een getuigeverklaring konden agenten van politiekorps Groningen vrij snel na de binnengekomen melding een auto staande houden op de A7 nabij Groningen. De inzittenden van de auto, drie mensen uit de provincie Drenthe, zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Bij doorzoeking van de auto trof de politie sigaretten aan die
mogelijk afkomstig zijn uit de shop van het bezinepompstation te Peizermade.

Foto’s: M.Druppers © 112Eelde.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *