Brandweer zoekt naar persoon in vijver

Assen- Woensdagavond om 23.40 werd de brandweer van Assen evenals de duikers gealarmeerd voor een persoon te water aan de Vredenveldseweg in Assen. Een passant had iemand in het water zien staan en later was deze persoon verdwenen. Hierop werden de hulpdiensten gebeld.
De brandweer van Assen was snel ter plaatse evenals de ambulance en politie. In allerijl werd er noodverlichting opgebouwd en de duikers ter water gelaten.
Toen de brandweer van Smilde enkele ogenblikken later ter plaatse kwam kon er gelijk worden begonnen met zoeken. In totaal zeven duikers gingen ter water en vormden een lint om de vijver te doorzoeken. Zij werden ondersteund door andere brandweermensen die aan de waterkant zochten en de zoekrichting aangaven.
Na ruim een uur zoeken was de volledige vijver doorzocht maar er werd niemand aangetroffen. Waar de persoon die eerder in de vijver werd gezien is gebleven is niet bekend.
Hierop werden de duikers schoongespoten en werd er nog even nagepraat.
Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *