Vrouw gewond bij eenzijdig verkeersongeval Smilde

Smilde – Zondagmorgen even voor 10:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Suermondsweg te Smilde. Bij aankomst van de brandweer van Smilde bleek een oudere vrouw door onbekende reden in de berm te zijn gereden, waarna ze tegen een boom tot stilstand kwam.

Volgens de hulpdiensten was de bestuurster aanspreekbaar en is ze door de brandweer op een veilige manier uit het voertuig geknipt. Zij is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse van de politie Drenthe doet onderzoek naar het ongeval. De auto is afgesleept door een berger.

Foto’s R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *