Meerdere gewonden bij eenzijdig verkeersongeval in Leek.

Leek – Op de A7 bij Leek zijn vanavond om half zeven bij een eenzijdig ongeval meerdere gewonden gevallen. Onder de gewonden bevonden zich een zwangere vrouw en een klein kind. Meerdere ambulance zijn ter plaatse geweest om de gewonden te verzorgen en over te brengen naar het ziekenhuis. Over de verwondingen van de slachtoffers is nog niks bekend. Ook het MMT is ter plaatse geweest om assistentie te verlenen aan het ambulance personeel. De oorzaak van het ongeval is waarschijnlijk een klapband geweest. Door de klapband sloeg de auto over de kop en kwam op de naastgelgen Blinkweg terecht. Het verkeer op de A7 werd tijdelijk over een rijbaan geleid. Berger Collewijn heeft de totaal vernielde BMW afgesleept.

Foto’s: © Romke Notenbomer 112 Marum

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *