112 Kort: Dakbrand in Appelscha.

Appelscha – Bij werkzaamheden aan een woning aan de Vaart Zuidzijde in Appelscha is zaterdagmiddag om 12.15 uur brand onstaan. De dakdekker was achter de woning bezig op een plat dak toen er brand uit brak, de man heeft zelf nog geprobeerd om met een schuimblusser de brand te blussen terwijl de brandweer werd gewaarschuwd. Bij aankomst van de brandweer was de brand al voor het grootste gedeelte uit. Een stuk van de beplating van de gevel werd losgebroken om het vuur helemaal uit te krijgen. Na een inspectie met de warmtebeeldcamera werd duidelijk dat men de brandmeester was. 

Foto’s: Klaas de Groot © Regio Appelscha / Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *