112 Kort: Aanrijding A7 bij Marum.

Marum – Het verkeer op de A7 bij Marum heeft vanmorgen veel last gehad van een aanrijding. Even voor half negen zijn door onbekende oorzaak twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een auto kwam door de aanrijding tegen de middengeleider tot stilstand, de andere auto kwam een eind verder tot stilstand. Voor zover bekend zijn er bij het ongeval geen gewonden gevallen. Doordat de linkerrijstrook in de richting van Drachten moest worden afgesloten, ontstond er al gauw een file van ong. 3 km. Politie en VOA maakten van het ongeval rapport op. Berger Collewijn heeft de auto’s afgesleept.

Foto’s met dank aan: Romke Notenbomer 112 marum

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *